Carrer monturiol 27-29, baixos 2

08018, Barcelona

Tel. 93 303 39 82

Política de privacitat

Política de cookies

Avís legal

Segueix-nos a les xarxes

  • Instagram

TEMPS PER A TU

Què és “TEMPS per TU”?

És un servei per fomentar el lleure de qualitat dels infants, els adolescents, els joves i les persones adultes amb discapacitat i, alhora, per promoure la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies. Ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats. Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. AquestesI són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

QUÈ OFEREIX ALS INFANTS?

Activitats lúdiques, sensorials i jocs adaptats a les característiques dels participants i als seus germans i germanes. Aquest servei acull infants i joves d’entre 4 i 17 anys i es duu a terme els dissabtes  de 10h a 13:30h setmanal o quinzenalment (depenent de l’equipament).

QUÈ OFEREIX A LES FAMÍLIES?

Els permet disposar de temps personal, mentre els infants i adolescents particiepen en activitats lúdiques de qualitat, adequades a les seves necessitats i creen xarxa i relacions entre la resta de participants del grup.

QUINS EQUIPAMENTS GESTIONA JOCVIU?

 

En aquest cas, JOCVIU gestiona les activitats que es duen aterme als districtes de Ciutat Vella, l'Eixample*, Sants-Montjuïc, Sant Andreu* i Sant Martí.

*Activitat quinzenal