top of page

TEMPS PER A TU

Què és “TEMPS per TU”?

És un servei per fomentar el lleure de qualitat dels infants, els adolescents, els joves i les persones adultes amb discapacitat i, alhora, per promoure la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies. Ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats. Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. AquestesI són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

328af0b2-da2a-4a31-88ba-060e1171ae41.jpg

QUÈ OFEREIX ALS INFANTS?

Activitats lúdiques, sensorials i jocs adaptats a les característiques dels participants i als seus germans i germanes. Aquest servei acull infants i joves d’entre 4 i 17 anys i es duu a terme els dissabtes  de 10h a 13:30h setmanal o quinzenalment (depenent de l’equipament).

QUÈ OFEREIX A LES FAMÍLIES?

Els permet disposar de temps personal, mentre els infants i adolescents particiepen en activitats lúdiques de qualitat, adequades a les seves necessitats i creen xarxa i relacions entre la resta de participants del grup.

QUINS EQUIPAMENTS GESTIONA JOCVIU?

 

En aquest cas, JOCVIU gestiona les activitats que es duen aterme als districtes de Ciutat Vella, l'Eixample*, Sants-Montjuïc, Sant Andreu* i Sant Martí.

*Activitat quinzenal

S'obre el termini per sol·licitar el ‘Temps per a tu’

Us informem que l'1 de juny s'obre el termini per sol·licitar el ‘Temps per a tu’, un servei que ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a persones amb discapacitat de diferents edats. 

 

El servei es podrà demanar fins al 20 de juny de 2023. 

 

Al web de Barcelona accessible trobareu informació dels dies, horaris i espais on es fan les activitats segons la franja d'edat de la persona interessada. 

 

Podeu consultar els requisits i iniciar el tràmit de sol·licitud a través de l'Oficina Virtual de Tràmits de l'Ajuntament. 

 

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb el servei a través del correu electrònic tempsperatu@bcn.cat

image.png

Temps per tu durant la PANDÈMIA

bottom of page