ACTIVITATS PER A ESCOLES

L’eix vertebrador de les nostres activitats és el JOC, el MOVIMENT, l’aprenentatge COOPERATIU i els estímuls SENSORIALS.

 

JOCVIU és motivació, JOCVIU és aprenentatge, JOCVIU és educació!

MULTISENTIM 
MULTISENTIM A L'AIGUA
SENSIBILITZACIÓ I COOPERACIÓ

CURS 2020 - 2021

Benvolgudes ESCOLES i Benvolgudes MESTRES,

Engeguem el nou CURS escolar, un curs ple d'incerteses però amb moltes ganes de poder retrobar-nos i de viure de nou noves experiències.

Des de JOCVIU, hem estat treballant en l'oferta d'activitats per a aquest nou curs, totes elles adaptades a la normativa vigent, maximitzant totes les garanties de seguretat que exigeix la situació actual, seguint les recomanacions sanitàries establertes i invertint en la maquinària necessària per a la desinfecció d'espais i materials.

JOCVIU pretén seguir sent un recurs útil per a les Escoles i Centres que confieu en nosaltres i, com no pot ser d'altra manera, ens adaptarem a les necessitats específiques de cada escola i grup-classe que vulgui comptar amb nosaltres, tant en l'espai JOCVIU com en les activitats que realitzem en espais exteriors o en els mateixos centres.

Us adjuntem el document  amb la informació més detallada de totes les activitats que oferim a les Escoles / Centres Educatius.

FORMACIÓ I ASSESORAMENT
JORNADES DE SENSIBILITZACIÓ
CREATIVITAT I EMOCIONS
JORNADES TALLERS
JOCS I ESPORTS A LA PLATJA
ACTIVITATS 
SENSORIALS

Descarrega aquí el document

 

Carrer monturiol 27-29, baixos 2

08018, Barcelona

Tel. 93 303 39 82

Política de privacitat

Política de cookies

Avís legal

Segueix-nos a les xarxes

  • Instagram

Contacta amb nosaltres