FORMACIÓ

JOCVIU, inclou des dels seus orígens, l’estimulació sensorial i el concepte snoezelen en la major part de les  activitats, amb l’objectiu de millorar el benestar i  projecte vital de les persones participants.

Així, JOCVIU associació per mitjà de la seva presidenta, ha participat en la creació d’ISNA Espanya; associació espanyola d’estimulació sensorial i snoezelen.

Donat que cada cop més, molts centres d’educació especial, residències i tallers aposten per la creació de sales multisensorials i espais snoezelen, JOCVIU associació ofereix diferents cursos de formació que poden ser bonificats per la Fundació Tripartita.

FORMACIÓ

La FORMACIÓ ens dona eines .per Conèixer allò que ens es desconegut!

Sempre hem apostat per la FORMACiÖ , una formació amb un component teòric, però sobretot per la seva vessant pràctica, des de la descoberta, l’experimentació i la posta en comú.

 

JOCVIU es cosolida com a centre formador i d'assessorament de diferents professionals relacionats amb els pilars fonamentals de l’entitat;

 el JOC en el mon de l’educacio  i el Lleure , l’activitat f´sisica i l’esport  des de la incusió i la discapacitat i  la sensorialitat, sempre tenint com a primer objectiu la persona. El seu benestar i tot el relacionat amb l’estimulació sensorial-ebntorns Snoezelen

 

JOCVIU convui amb una doble mirada , entenem que necessaria per coneixer i poder adaptar-se a la  realitat.; la discapacitat i la inclusió

 

 La nostra metodologia es fonamenta en l’aprenentatge cooperatiu , la sensorialitat i partint d’un disseny Universal de l’aprenentatge.

 

JOCVIU es un referent en l'atencio a les persones amb diverses capacitats i  que impulsa, un model d'atencio individualitzada, basada en l'estreta col・laboracio entre families i professionals. Ofernt ASSESSORAMENT a les escoles, professionals, families i persones en formació.

 

Es per aixó que Ofereix activitats i inclusives i de sensibilització , treballant valors com la DIVERSITAT, elRESPECTE, la TOLERANCIA, ...

 

el servei de formació  i assessorament  s'adreça a professionals de les entitats, centres educatius i instal·lacions esportives de la ciutat, per garantir l'adequada atenció i accés a la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat: personal tècnic esportiu, professorat, monitoratge de suport, auxiliars de suport al vestidor, personal d'atenció al públic, gerències i direccions tècniques.
 

Taller de mestres

Formació Snooezelen

Taller d'Estimulació Sensorial

esport i inclusió

pràctiques i voluntariat

Carrer monturiol 27-29, baixos 2

08018, Barcelona

Tel. 93 303 39 82

Política de privacitat

Política de cookies

Avís legal

Segueix-nos a les xarxes

  • Instagram